O nama

Kompanija “Express Cargo d.o.o.” je osnovana 2002. godine sa ciljem da obezbedi siguran i brz transport pošiljaka iz bilo kog, i u bilo koji deo sveta. Više od decenije iskustva stečenog u dosadašnjem radu omogućava nam da svojim klijentima pružimo vrhunsku uslugu u oblasti međunarodnog avionskog, brodskog I kamionskog transporta, uključujući i kompletnu uslugu u oblasti uvozno – izvoznih poslova, carinskog posredovanja, isporuke pošiljke od vrata do vrata...

Dosadašnji rad doveo je i do visoke specijaliziranosti kod transporta osetljivih pošiljki, kao što su lako kvarljive robe i uzorci za istraživanja farmaceutske industrije, na šta smo posebno ponosni.

Iskustvo i odgovornost našeg tima, kao i široka mreža agenata u zemlji i inostranstvu, omogućava nam da izađemo u susret svakom zahtevu naših klijenata. Dugogodišnji kvalitet, tačnost i sigurnost u pružanju usluga su doveli do toga da Express Cargo u 2012. godini bude prepoznat od strane Privredne Komore Srbije kao lider u ovoj oblasti poslovanja, i nagrađen plaketom “Excellent – small & medium enterprises”. Još jedna u nizu preporuka da Vaši izvozno – uvozni poslovi budu naš posao.

Vaša posiljka u našim rukama je pošiljka u sigurnim rukama. Stojimo Vam na raspolaganju.


Sertifikati